diumenge, 17 d’octubre del 2010

Bufen aires de tempesta

Avui, en una matinal assolellada, assossegada, amb aromes tardorenques voleiant ja per l'ambient, he presenciat, perplex, una discussió acalorada entre, el que he intuït que eren, dos seguidors blaugranes. Una discussió com feia temps que no veia, almenys en tot allò que fos d'entorn i temàtica barcelonista. Una discussió agresta, de navalles pallareses afilades i, fins i tot, amb algun estirabot.

Malgrat el sol que lluïa aquest matí, aquesta escena m'ha deixat un regust amarg, molt amarg. Els "ismes" i els "istes" han tornat i ja campen de nou, ofuscadament i tempestuosa, per entre el barcelonisme. S'ha destapat la caixa dels trons... uns trons que s'acompanyen d'aires predecessors de gran tempesta.

I a tot això, és clar, a la "meseta" blanca, després d'anys de patir vendavals blaugranes en forma de trofeus, joc i prestigi, comencen a esbossar un primer somriure. I és que sembla que ara sí, per fi, se'ls està obrint el cel sobre els seus caps i ja tornen a intuir la llum blanca del sol darrera els núvols (curiosament, el mateix color blanc del vot esporuguit que ahir va emetre l'actual president barcelonista).

El sol s'amaga rera els núvols o els núvols retrocedeixen davant del sol?

4 comentaris:

  1. Jo només espero que això no transcendeixi a l'àrea esportiva, de moment hi ha guerres als despatxos, però l'equip no ho està notant. Sembla que no s'està jugant tan bé com altres anys, però em nego a creure que hi hagi una relació. Si els que manen són espavilats, miraran de seguir fent el que els dóna la gana en silenci per no entorpir més l'equip, que en definitiva, és el que ens importa o ens hauria d'importar als seguidors.

    ResponElimina
  2. Jo també estic veient moltes discussions... I no sóc gaire optimista, això repercuteix en l'equip.

    ResponElimina
  3. XeXu, crec que, malauradament això acabarà afectant ja que el rebombori d'un Camp Nou dividit (especialment si la piloteta no entra) l'acabarà notant l'equip. M'agradaria equivocar-me però crec, sincerament, que això passarà factura.

    I atenció a l'any vinent, en que el Pep segurament no seguirà (veient la que s'està preparant). A veure com ho encaixa això la culerada i la seva junta directiva.

    Candela, totalment d'acord.

    Alyebard, fa molta molta ràbia veure com la millor època del club ha d'acabar trinxada d'aquesta manera.

    ResponElimina