diumenge, 24 d’abril del 2011

Obrint els regals

Ahir, Diada de Sant Jordi, va ser un dia molt especial tan fora com dins de la catosfera.

A fora, ja ho sabem tots, una jornada intensa, amb els carrers en ebullició (a voltes excessiva) i regals de llibres i roses entre les persones que més estimem... i alguna signatura pescada al vol!

A dins, gràcies a la iniciativa del Veí de dalt, vam gaudir d'un dia d'empaquetar i obrir molts regals, i sobretot, de conèixer molts més blogaires que potser no circulen per entre els nostres cercles més habituals.

Si en el darrer post ja vau poder descobrir els regals que vaig empaquetar, ara us deixo els regals que vaig haver d'obrir. I la veritat, em van fer molta il·lusió!

La Nadeia em va sorprendre amb un llibre fantàstic, escrit, dibuixat, dissenyat, il·lustrat i editat pel seu fill. Aquest nano apunta maneres! I tot acompanyat d'una bonica rosa nascuda d'un seu roser! Gràcies Nadeia!



I la Kika em va deixar bocabadat amb un llibre fantàstic! Fet a mida per a mi! Un magnífic recull de rutes i curiositats sobre la sorprenent i a voltes massa desconeguda Serra de Montsant (un petit tresor nostre). Gràcies Kika!


Tots aquests presents quedaran ben guardats a la barra lateral del blog!

11 comentaris:

  1. Uaaaaau!! quins regals tan especials!! :-))

    Els dibuixos del nen de la NADEIA són absolutament entranyables i, un llibre sobre el Montsant!... la KIKA et coneix bé hehehe... el Porquet que li agrada trescar per la muntanya! :-)

    Ei, un dia jo també et faré un regal, que això que els guardis a la barra lateral fa molta il·lusió :-)

    ResponElimina
  2. Enhorabona per uns regals tan fantàstics porquet!

    ResponElimina
  3. els vaig veure....estan molt bé, molta sort ha tingut el porquet

    ResponElimina
  4. Carai!!! i tant que bons regals!!!

    ResponElimina
  5. Apa, quina enveja tan sana que sento, preciosos!

    ResponElimina
  6. Preciosos els teus llibres i també ho eren les teves roses i les teves dedicatòries.

    Una abraçada, porquet!

    ResponElimina
  7. Gràcies a tots per passar per aquí a veure quins regals he desempaquetat! Molt content de rebre'ls i de compartir-los!

    ASSUMPTA: La veritat és que m'han fet molta il·lusió! I la Kika es nota que ha tafanejat pel meu blog! :p Em faràs un regal??? Sí, sí, sí, ja estic guardant un foradet a la barra lateral!

    ELFREELANG: Gràcies! El mèrit és de les meves "princeses blogaires"!

    GARBI: Tu ho has dit! He tingut molta sort! Però tu tampoc et pots queixar eh? Que ja he vist els regals que has rebut... i sobretot! els que has fet!

    RITS: I tant! Ja els tinc exposats a la barra lateral! I allà es quedaran!

    ZEL: Gràcies Zel! Són bonics oi? Si és que em cuiden massa!

    CARME: Moltes gràcies! La veritat és que tots els participants d'aquest joc s'ho han currat un munt!

    ResponElimina
  8. M'encanta el conte! I la guia del Montsant també, eh! Però és que el somriure d'aquest Sant Jordi tan ben pintat m'ha robat el cor! :)

    Quins regals, eh! :) Segur que els regals no virtuals també van ser els encertats!

    ResponElimina
  9. LAIA: El conte és preciós Laia... conté tota l'essència de la infantesa. Preciós. Molt bons regals, la veritat! I els no virtuals també van ser preciosos! Gràcies!

    ResponElimina
  10. DERIC: Doncs sí, ha estat una bona manera de conèixer més blogs, més gent, tota aquella que mou la catosfera, i més vides, sentiments i passions darrera cada blog!

    ResponElimina