diumenge, 18 de març del 2012

Camí blau

Diuen que han sortit d'amagatotis. Han estat ràpids, nets i eficaços. S'han mogut àgils com una gasela, silenciosos com un felí i amb una llestesa digna de fura. Ningú els ha vist fer-ho però... tothom ho ha pogut veure quan ha despuntat el sol.

Aquest matí, a Barcelona, no només el cel s'ha llevat tenyit d'un blau radiant.


L'esperit Tuul ja colora el colrat asfalt dels carrers de la capital catalana...

71 comentaris:

  1. Respostes
    1. CARME: Preparats per presentar-se a la línia de sortida sí! Ara, per traspassar la d'arribada... ja veurem!!!

      Elimina
  2. I quan és això, la setmana vinent? Molts ànims, ja ens explicaràs què tal l'experiència!

    ResponElimina
    Respostes
    1. XEXU: A la barra lateral del blog hi pots veure els dies que queden... ui ui uiiii, sí, sí, és diumenge que ve. Gràcies pels ànims! Ja veig que aquesta setmana el formigueig a la panxa anirà en augment!

      Elimina
  3. En faràs un post? Posaràs fotos? :-)))

    Endavaaaaaant!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. ASSUMPTA: I tant!!! Si l'acabo clar, que si no em farà vergonya... ;p Ara, de fotos no crec que en pugui penjar massa... hehe, jo no en faré cap, vaja. A veure si els amics que estaran repartits pel recorregut en fan alguna de bona.

      A tope Assumpta, a tope!!!! Queda una setmana i tinc uns nervis ja... aquesta setmana em serà difícil concentrar-me en res més!

      Elimina
  4. Després de tan entrenament segur que surt una cursa genial!

    ResponElimina
    Respostes
    1. ALBA: Ai, no ho sé pas, Alba. D'entrenat ja t'asseguro que n'hi vaig. Ara bé, és la primera marató i no sé com puc respondre més enllà dels 30 quilòmetres. És una incògnita! Però amb ganes d'assumir el repte!

      Elimina
  5. Ànims! i sort! i a gaudir de la cursa!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. GERÒNIMA: Moltíssimes gràcies! Aquest és l'objectiur! Gaudir-la tant com pugui i patir el mínim possible! (que patiré, ja ho sé). Vinga, vinga, som-hi!

      Elimina
  6. Porquet, en algun momentet de la cursa pensa que jo també t'acompanyaré (en esperit, evidentment!) aix, quina envejaaaaaaaaaaa, amb els meus genolls rovellats que ja no corren! aixxxx, enveja,envegeta sana!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. MONTSE: Mmmm no sé jo si quan em trobi cap allà al quilòmetre 30 no seré jo el que tingui enveja de tu... rebentat com estaré i a 12 quilòmetres de meta encara! En tot cas, aniré ben tranquil i a intentar gaudir-la! Gràcies Montse!

      Elimina
  7. Això està a tocar!!! ànims i a disfrutar-ho!!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. RITS: molt a prop, molt! Ho intentarem Rits! A veure si ens en sortim!

      Elimina
  8. Pensa que quan pensis que no pots més, doncs ENCARA POTS, i no permetis que el teu cervell redireccioni la teva voluntat d'acabar la marató.
    Si has entrenat el cos, cal que la teva ment també ho estigui,
    Vinga porquet, a la sortida i a l'arribada. Nosaltres estarem amb tu!!!
    Si el cos aguanta, com diu un company meu FOT-LI!!!!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. DAFNE: Ai Dafne, quines paraules... tant de bo aconsegueixi controlar la meva ment d'aquesta manera. A veure, una mica tossut ho sóc, així que ja tinc quelcom guanyat. I la veritat, amb l'esforç que hi porto posat des del mes d'octubre, estic segur que sortirà la meva tossuderia. Físicament ja no crec que em pugui preparar massa millor, així que sí, serà qüestió de coco (lesions a part... toco fusta).

      Gràcies, gràcies i gràcies! Ja sento els ànims! I estic segur que m'ajudaran!

      Elimina
  9. Aquest és el camí que porta al poble dels barrufets, oí? ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. CARQUINYOL: Mentre no em porti al castell d'en Gargamel!!! :D

      Elimina
  10. Ja veuràs que aquest traçat en blau de cel et farà sentir molt satisfet...
    Només queden poc més de cinc dies i el temps vola! O sigui que en no res...a la línia de sortida!
    Segur que el meu Porquet predilecte se'n sortirà ben airós!
    Un potxonet de dilluns!

    ResponElimina
    Respostes
    1. FANALET: Uaaaau! Moltes gràcies Fanalet! El temps vola i vola molt! Espero poder volar jo també aquest diumenge... bé, francament, encara que sigui arrossegant-me per terra vull creuar la línia d'arribada! Miraré la línia, miraré els companys de cursa, la gent que animarà i pensaré en els ànims blogaires... tot això espero que em faci treure forces quan aquestes fallin!

      Potxonet de dimarts!

      Elimina
  11. Respostes
    1. TIRANT LO BLOC: Correrem amb llibertat i, si cal, per la llibertat! Gràcies!

      Elimina
  12. Doncs que puguem córrer lliures com el vent imbuïts de l'esperit de Tuul i pintem de blau tots els carrers de Barcelona! m'estic pensant tornar a apuntar-me a la cursa del corte anglès...no se si la podria acabar caminant ...ja veurem estic massa vella i desentranada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Elfree, no et menystinguis!!! Vella, si per cas desentrenada!!!!

      Elimina
    2. ELFREELANG: Elfri... com t'ha respost ja la Dafne, ni vella ni desentrenada. Si vols, la cursa del Tall Anglès la pots fer caminant. Són 11 kms si no recordo malament. Vinga va, entrena't una mica i apunta-t'hi! L'esport va molt i molt bé, i no només per a estar en forma física, mentalment a mi em va de conya!

      Gràcies pels teus ànims. Espero que l'esperit d'en Tuul m'acompanyi ja que segur que el necessitaré quan les forces em fallin. I les vostres energies també les tindré ben presents! Som-hi!!!!

      Elimina
  13. tic-tac tic-tac :) no cal que et posis nerviós, te'n sortiràs, només t'has d'imaginar que al darrera, i convenientment armat, t'hi ve el carnisser per fer-ne salsitxes (huis, huis, huis per lo bajini) :D

    ResponElimina
    Respostes
    1. CLIDICE: Uooouooo! No sé si serà gaire bo pensar-ho així com ho dius tu. Això m'obligaria a fer un esprint ja al quilòmetre 1... i encara me'n quedarien 41! En tot cas, recullo la teva proposta i no descarto fer un esprint final per a creuar la meta al crit de huis, huis, huis (però per "lo altini"! que bé valdrà la pena!).

      Elimina
  14. 5 dies, 18 hores, 10 minuts.... 3, 2, 1....
    quins nervis tenir el compte enrere tant present!!!
    ànims!

    ResponElimina
    Respostes
    1. COLOR CAMALEÓ: Ara ja marca 3 dies, 22 hores... ui ui uiiiii que la cosa ja baixa en picat! Moltes gràcies!

      Elimina
  15. Ja s'acosta el gran moment. Per cert...¿Marató o Marrató?, jeje. Perdona la broma fàcil.
    Segur que faràs un bon paper.

    ResponElimina
    Respostes
    1. RAMON Ooooh! No hi havia pensat en aquesta broma! Doncs m'ha fet gràcia! Gràcies per la confiança! Espero no decebre't!

      Elimina
  16. Ostres, a mi m'agrada més la cursa del Corte Inglés perquè la pots fer caminant, jo es que en seguida em canso...

    ResponElimina
    Respostes
    1. ARIS: Doncs clar que sí Aris. Cadascú ha de gaudir amb allò que sap que ho pot fer i ho pot fer bé. Tots tenim les nostres limitacions i jo no em posaré a fer triatlons, per dir alguna cosa, o segons quines muntanyes que d'altra gent és capaç de pujar, doncs perquè, senzillament jo no en sóc capaç. Però quan trobes el teu nivell, saps les teves limitacions i fins a on pots i vols arribar... les coses es gaudeixen molt més!

      Elimina
  17. Ostres, què bo! Hi participes o què? Jo aquest finde sóc a París fen l'Eco-Trail de París. Umm... a mi en una marató no m'hi veuran. L'asfalt no m'acaba de convèncer. I menys 42 km...

    ResponElimina
    Respostes
    1. JORDI: Ja he passat per ca teva on expliques això de l'Eco-Trail! Escolta, però no són una animalada de quilòmetres? Potser ho he llegit malament però m'han semblat uns 80! El doble de la marató! En tot cas, que tinguis molta sort, molts ànims... i desplega ben enlaire l'estelada quan arribis a la línia de meta!!!!

      Elimina
  18. Vinga, Porquet, ànim, jo també t'acompanyaré de pensament.

    ResponElimina
    Respostes
    1. NOVESFLORS: Moltíssimes gràcies! Tot l'acompanyament serà molt ben rebut, ja sigui en forma de crits d'ànim de la gent del carrer o de les vibracions que m'envieu amb els vostres bons pensaments!

      Elimina
  19. Ànims Porquet! Suposo que ara és moment dels últims entrenaments, oi?? Quina emoció! Ja he vist el teu comptador, que xulo! Ja ens explicaràs com va, eh...

    ResponElimina
    Respostes
    1. YÁIZA: Sí, sí, ja està aquí. De fet ja només em queda sortir demà a fer una mica de rodatge durant mitja hora. La feina grossa, de fet, ja és feta! A partir d'ara només he d'esperar una miqueta de sort! Gràcies bonica!

      Elimina
  20. Porquet!!!!! El blau és un color tranquilitzant i s'associa a la part més intelectual de la ment! segur i lligat també amb la paraula confiança, o sigui que tranquil segur que tot anirà bé, sols confiança amb tu mateix i a córrer! Una abraçada plena d'energia!

    ResponElimina
    Respostes
    1. MARTA: Doncs m'encanta això que em comentes. Ho tindré en compte quan comenci a veure que les forces em fallen. Tranquil·litat i bons aliments (això últim també, serà important menjar i beure bé en els avituallaments). Moltes gràcies per aquesta bona dosi de confiança... de fet ara ja només depenc d'això i de tenir una miqueta de sort! Moltíssimes gràcies, Marta!

      Elimina
  21. Porquet, ets un valent! El sol fet de participar ja ho demostra. Segur que faràs bon paper.
    I pensa que tota la energia del teus amics blogaires t'acompanya!

    ResponElimina
    Respostes
    1. GLO.BOS.BLOG: Un valent... o un inconscient! Mira, fa un any vaig anar a veure alguns amics que la corrien i, en aquell moment, encara em jurava i perjurava que mai la correria... i mira un any després! Moltíssimes gràcies pels ànims! I tingues per fet que pensaré en la gran energia que m'envieu i que potser algú de vosaltres pensarà una estona que hi ha un porquet corrent pels carrers de Barcelona! Poder-vos-ho explicar després serà una bona dosi d'energia!

      Elimina
  22. Moltíssima sort Porquet! Segur que serà molt emocionant, si simplement mirant ja emociona sent el protagonista ha de ser increïble. Que la disfrutis molt i molt i mooolts ànims!

    Jo si puc aniré a fer fotos a veure com els més valents correu! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. BARCE: Ep! Benvinguda de nou! Feia molt de temps que no sabíem res de tu! A veure si et tornem a tenir per aquí entre nosaltres!

      Moltes gràcies per les teves paraules! Estic segur que m'emocionarà veure tots els corredors, veure la gent que animi i veure gent com tu fent fotos! A veure si et buscaré entre tota la gent amb càmera!

      Espero que tu també en puguis gaudir. Jo l'any passat hi vaig anar a fer fotos i va ser on em va començar a picar el cuquet de participar-hi!

      Elimina
  23. Recorda que és més una cursa de la ment contra el cos. Dos companys de commuting diari la van fer l'any passat. Molt ànims

    ResponElimina
    Respostes
    1. ALYEBARD: Després d'estar entrenant des de l'octubre amb la marató posada al cap i de fer sessions llargues d'entrenament jo crec (i dic crec) que el cos el tinc força preparat per a plantar-me als 30 quilòmetres amb prou enteresa... a partir d'aquí ja és una incògnita. Si tinc sort i no m'agafa cap lesió suposo que a partir d'allà començaré a patir físicament i és llavors quan la ment ha de fer la darrera empenteta final!

      Moltes gràcies Aly!!!

      Elimina
  24. Humil, us seguiré l'estela. Un gran dia. I grans esperances: la cinta blava.

    ResponElimina
    Respostes
    1. JORDI DORCA: Esperem que així sigui, un gran dia! Les esperances i les ganes hi són i en gran quantitat! Ara esperem que tot vagi bé! Gràcies Jordi!

      Elimina
  25. Ei Porquet, si surts per la tele saludaràs no?? :-)

    Mooooooooooooooooooolta sort!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. TXELL: Fins al quilòmetre 30 prometo saludar a cada càmera que vegi. A partir d'allà no crec que sigui capaç de veure'n cap... i si la veig no crec que tingui ni forces per a saludar!

      Mooooooltes gràcies!!!

      Elimina
  26. Què poguis seguir molt bé aquests camí blau!!
    Un repte important t'has marcat!!...Què el disfrutis molt!!
    Estaré a l'espera de llegir-te explicant-nos les teves experiències i sensacions!!
    Una abraçada i molt d'ànim!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. MONTSE: Moltíssimes gràcies Montse! Espero poder-lo seguir durant els 42 quilòmetres i sense patir-lo massa. És un repte dels grossos, sí senyora, però com que sóc una mica tossut i cabut hi he posat i hi posaré totes les ganes!

      Si me'n surto amb prou dignitat no us preocupeu, tindreu post informatiu!

      Elimina
  27. Ueeeeee! Un camí blau! Jo també vull venir! Sort company!

    ResponElimina
    Respostes
    1. JUDIT: Doncs si no has arribat a temps aquest any ja t'ho pots pensar per a l'any que ve. Almenys jo ja et podré explicar que tal és això de debutar en una marató. Moltíssimes gràcies!

      Elimina
  28. Quin repte més guai!!! Moltíssima sort!!

    ResponElimina
  29. NIEPIS: Moltes gràcies Niepis! A veure si ens en sortim.... quins nervis que tinc ja!

    ResponElimina
  30. Si a la marató de la vida hi afegeixes les voluntàries, no puc dir el que se m'acut; però et desitjo una cursa feliç, portat per ales d'àngel, o peus de Mercuri veloç. ¡Èxit!

    ResponElimina
    Respostes
    1. OLGA XIRINACS: Potser sí que ens embarquem en excessives maratons. Però mira que et dic, que aquesta és per plaer, i el gaudi, els nervis d'emoció i les sensacions que viuré són un luxe i un privilegi. Serà marató, però serà cercada, desitjada i gaudida. Moltes gàcies pels teus ànims, sempre especials! Gràcies!

      Elimina
  31. Són molts quilòmetres. Et desitjo una bona marca i tota la bona sort del món. Una Marató és una cosa realment seriosa. L'única cursa que he fet a la meva vida, i per un tema solidari, ha estat de 5 quilòmetres. Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. JORDICINE: I tant que n'és de seriosa! I així ens l'hem presa. Des del mes d'octubre que vaig començar a entrenar amb la marató posada al cap. O sigui que hem estat 5 mesos amb el punt de mira en aquest diumenge. La feina ja està feta i ara només queda esperar tenir un xic de sort!

      Doncs ja pots dir que t'has estrenat en una cursa (no tothom ho pot dir!) i si era per una causa solidària... chapeau!

      Elimina
  32. Yeps! comença a fer estiraments...:)
    relaxa't que ja falta poquet...:)
    un potxonet de divendres!

    ResponElimina
    Respostes
    1. FANALET: Ai Fanalet... ara tinc els típics dolors (psicològics o no) previs a un repte magne com aquest. El fet d'haver estat entrenant durant 5 mesos amb aquest objectiu posat al cap fa que t'agafi una por extrema, aquests darrers dies, a patir qualsevol contratemps que et pugui perjudicar. Aaaaah! M'je de relaxar, com bé dius! Clar que amb un potxonet de divendres tot es fa més senzill! Gràcies!!!

      Elimina
  33. La Sara i jo t'enviem una força infinta, que ja falta poc!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. GEMMA SARA: Moltíssimes gràcies!!! I jo que recullo tota la vostra força i me la guardo pels mals moments que hi haurà aquest diumenge. Gràcies i gràcies!!!

      Elimina
  34. Porquet Tuul!!! Avui és jornada de reflexió... Moltíssima sort demà, segur que ens sorprens dilluns! Pensarem en tu!

    ResponElimina
    Respostes
    1. LAIA: Moltíssimes gràcies pels ànims! Uououuuu ja tinc el dorsal i la samarreta! Aix quins nervis! No puc reflexionar massa! Gràcies per a dedicar un momentet a pensar en el porquet maratonià!

      Elimina