dijous, 13 d’octubre del 2011

Una copa de més

Ja passen de les set... ara arribo a casa després d'una nit de gresca i disbauxa. Sóc una desferra humana, estic desfet, baldat, però feliç d'haver celebrat amb la família blogaire el colofó final de la gala dels premis C@ats, fins a altes hores de la matinada, a la famosa discoteca del Llum d'Oli.

El cava ha regat tota la vetllada i crec que, al final, he begut una copa de més. Però renoi, avui era festa grossa! I és que vosaltres i ningú més que tots vosaltres heu volgut que aqueta nit passada hagi hagut de pujar a l'escenari, de braçet amb la Barce, a recollir el 1r premi C@ats 2011 al Blog Revelació!!!


Fa poc més d'un any, quan vaig fer l'entrada a la catosfera, no sabia qui hi havia per aquí, no sabia quin immens moviment bullia en aquests paratges, ho desconeixia tot i, per descomptat, ni la més remota idea de que hi havien uns premis C@ats.

I amb aquest anyet m'heu acollit amb els braços oberts i m'heu fet sentir molt a gust, i no contents amb això, m'heu volgut donar el 1r premi d'aquesta categoria!

Un potxó ben gros a tots, tots (em repeteixo, deu ser cosa de la copa de més) els blogaires, als organitzadors (sou uns cracks), als guanyadors, als nominats i a tota la resta que correu amunt i avall, cada dia, per entre tots els blogs, deixant comentaris aquí i posts allà, fent-nos somriure, emocionar, polemitzar i, sobretot, escriure i escriure.

Gràcies i gràcies i moltíssimes gràcies!

Ah! i no voldria acabar aquest post sense un reconeixement a en Puji. Ell i les seves cullerades, sempre punyents, genials i incisives, em van servir de model, d'exemple, de far i guia per a iniciar-me en aquest món dels blogs. Fins i tot, em va agafar de bracet i em va treure a voltar per la blogosfera! Gràcies company, gràcies amic!

I ara me'n vaig a dormir que tinc un mal de cap de mil dimonis. Crec que he entrat de ple en la fase expansiva de la ressaca i ja no volto gaire rodó...

Maleïda copa de més!

55 comentaris:

  1. Felicitats Porquet! Un premi ben merescut, ja que en un any, voltant i voltant, has arribat a molta gent, i molta gent ha arribat a tu. La competència era dura, aquest any el revelació estava molt disputat, però has passat per davant dels altres, així que moltes felicitats, i vigila amb les copes de més, home, que l'any que ve has d'anar a per altres premis!

    ResponElimina
  2. per molts anys porquet estimat
    t'ho mereixes !!

    quines poques aguantaderes tenen els porquets...

    molts petons

    ResponElimina
  3. Doncs sí, un blog revelació d'algú que no para de voltar... i és que no se li pot demanar menys al Porquet de St. Antoni! MOLTES FELICITATS!!!! Ha estat ben merescut!
    Salut i abraçada!

    ResponElimina
  4. Epali!. Per molts anys Porquet, i enhorabona per aquest premi tan merescut!
    Salut i a seguir amb la gresca.

    ResponElimina
  5. Felicitats companys! Merescut reconeixement el teu. Aquestes borratxeres són les millors, eh!

    Per cert, potxó? Tu d'on coi ets? La meva parella també ho diu això! És d'Esterri d'Àneu.

    ResponElimina
  6. Per molts anyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys, Porquet i llarga vida al bloc!
    Enhorabona!
    SEgueix així!

    ResponElimina
  7. felicitats! tindrem llangonices per rato!

    ResponElimina
  8. Ostres, Porquet... que em faras caure la llagrimeta!

    Moltes felicitats per aquest premi, tant i tant merescut.

    Molts potxons i abraçades.

    ResponElimina
  9. Moltes Felicitats, PORQUET. Un premi molt merescut!!

    ResponElimina
  10. Moltes felicitats, Porquet. Ets un crack.

    ResponElimina
  11. Enhorabona!!...T'ho mereixes!!
    Una abraçada.

    ResponElimina
  12. Felicitats, Porquet.
    Ara ja pots celebrar-ho rebolcant-te al fang.

    ResponElimina
  13. Enhorabona!!!
    Es un premi molt merescut.Voltant amb tu ens ho passem molt bé.
    FELICITATS!

    ResponElimina
  14. Moltes felicitats, porquet! Un premi ben i ben merescut, malgrat la competència d'alt nivell que tenies!

    I jo dic com el Ferran:

    Enhorabona catosfera, ha arribat el porquet!

    ResponElimina
  15. MOLTÍSSIMES FELICITATS, CRACK!!

    Jo, que sóc més "modosita" i no porto aquests horaris teus, vaig entrar a felicitar-te al post anterior... i ara veig que arribes de la festa a les "tantes" de la matinada!! Ai aquest jovent!! :-DDD

    Vull que sàpigues que aquesta setmana, a causa de la gran quantitat de triangles de Nocilla endrapats ahir durant la Gala, m'he engreixat gairebé un quilo!! :-DDD

    ResponElimina
  16. Porquet enhoraboooonaaaa! ei i què tal la ressaca? no sí ja es veia venir ...durant la gala de c@ts tu vinga a obrir cava i a brindar....moltes felicitats!

    ResponElimina
  17. Tan voltar, tan voltar... i ara el que et volta és el cap!! Saps què diuen? Que per la ressaca, cocacola. Bé, a mi em senta de meravella. Però tu potser que dormis la mona, que també t'ho has guanyat! Igual que t'has guanyat això tan bonic que llueixes en aquests post. Enhorabona altre cop pel premi! =)

    ResponElimina
  18. Moltes felicitats! Endavant i cap al futur. Una abraçada.

    ResponElimina
  19. veig que fins i tot el cava s'ha revelat.......Felicitats porquet, això ha estat arribar i moldre...

    ResponElimina
  20. T'ho mereixes, wapuuuuuuuuuuuuu!!!!! Felicitats!!!!!!

    ResponElimina
  21. Felicitats! Ara ja ets 'pata negra'! ;-)

    ResponElimina
  22. Moltíssimes felicitats Porquet!! Quin honor pujar a l'escenari amb una de les persones més apreciades de la catosfera!

    Trobo que estàs molt inspirat després d'una nit de festa, si és que ets un artistassu! Jo com que encara no he recuperat totes les meves facultats i estic una mica espessa et deixo dos vídeos: el primer, perquè tu igual que ell, has dignificat els porquets! I el segon, perquè li diguis moooltes felicitats al porquet blogaire, però sobretot a la persona que hi ha al darrera.

    Apali, a dormir la mona! ;)

    ResponElimina
  23. Espero no despertar-te felicitant-te en aquestes hores, que amb aquesta disbauxa que em porteu jo ja no sé si és de dia o és de nit. I que consti que jo no he pas begut gens ni mica, però és que quan he arribat a casa, en tornar de la gala, m'he trobat amb una colla d'informadors que m'han rebut amb un impressionant llançament de tomàquets per haver-hi fet un paper tan galdós i tan poc adient amb el nivell i l'etiqueta de la blogaire trobada. I bé, com que em fa l'efecte que encara ets amb el bellíssim Morfeu, em guardo el potxó que ens regales per portar-l'hi tot seguit a l'estimada i enamoradissa Barcelona, que a ella, pobrica, encara no li he dit res, i resulta que ahir, a més, era el dia de la seva santa patrona.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  24. Au va, que ara ja estaràs millor :) Moltes felicitats! :)

    ResponElimina
  25. Enhorabona, Porquet, pel premi. Jo no vaig descobrir el teu bloc fins fa poc temps, però ha valgut la pena. Ànims i a preparar-se per al de l'any vinent!

    ResponElimina
  26. Enhorabona, Porquet. Encara es pot brindar? :)

    ResponElimina
  27. Com ja t'he dit via twitter aquest matí, MOLTISSIMES FELICITATS!!!! :-D

    ResponElimina
  28. Felicitats porquet! Me n'alegro molt i molt per tu! Un petonet :)

    ResponElimina
  29. Ara venia patint...El mal de cap...com va?
    Avui a dormir aviat!

    Me n'alegro moltíssim company; felicitats sinceres de la teva porquerola!

    Clar que també hem d'agrïr-li a en Puji que et donés l'empenteta per descobrir aquest espai. Jo hi sóc gràcies a l'empenteta d'en Barbollaire.
    Veig que tenim molt bons amics!

    Un petó molt gran!

    ResponElimina
  30. Felicitats xiquet!! Tu sí que ets un fiera!!

    ResponElimina
  31. heheheh, moltíssimes felicitats!!! molt merescut!
    en un any t'has fet estimar moltíssim!!!!
    un potxonet molt gran per a tu tb! és molt xulo això de potxonet!

    ResponElimina
  32. Em deus una resposta a la meva pregunta...

    ResponElimina
  33. Buf, què dir davant d'aquest allau de felicitacions! Doncs que pràcticament m'heu absorvit, engolit, dessecat, drenat i evaporat totes les paraules...

    En el post ja us he explicat les meves sensacions respecte a rebre aquest premi per part vostra. I és que passar el tall de les nominacions a mi ja em va sorprendre un munt (potser és el tall més difícil doncs "competim" tots contra tots) però que hagueu decidit que jo havia de ser el mereixedor final d'aquest premi... doncs m'ha deixat meravellat.

    I ara aquest torrent de felicitacions... doncs això, que m'heu deixat sense paraules gairebé.

    Jo em vaig posar a escriure en aquest racó perquè és la manera que he trobat de calmar el meu neguit lletraferit i fotogràfic que duc dins. No em considero bo ni en una cosa ni en l'altra, però m'agrada practicar aquestes dues activitats. I va i vosaltres considereu que són mereixedores de premi!!!! Va home va!!! Com us passeu!!

    Per acabar torno a felicitar als organitzadors de dels premis c@ats, doncs només cal veure la repercussió que han tingut en moltíssims blogs. S'hi podrà estar més o menys d'acord amb això de realçar uns blogs per sobre d'uns altres però, certament, els blogaires ens hem revolucionat amb aquests i crec que, per sobre de tot, serveixen per estrènyer llaços entre blogaires i, com m'ha passat a mi, per a descobrir noves joies de blogs! Enhorabona!

    Molts i molts potxons a tots! M'heu fet emocionar!

    Ah, la ressaca ja està passada... però crec que no beuré una copa de cava en mig any! D'on coi va sortir tan de cava aquella nit? ;p

    ResponElimina
  34. Vaig tard, vaig molt tard... però moltes felicitats, Porquet!! Quina il·lusió! És un premi molt merescut, no sé com t'ho fas però acabat d'entrar i ja ets dels grans noi!! :) cada escrit és un bocí de coses que fan pensar, que alegren, que entusiasmen i que fan caure la baba (sobretot quan comences a posar fotos de les teves "excursions"... que acabo de veure les de Grècia! Com te les gastes! Quin viatjàs!)

    Felicitats!

    ResponElimina
  35. Moltes felicitats, Porquet! Tens un bon bloc, i per molts anys!

    ResponElimina
  36. Moltes gràcies J.POLICARP i MAIJO! LAIA, un petonàs per a tu! Gràcies!

    ResponElimina
  37. MOLTES FELICITATS PORQUET!!!!
    ETS UN CRACK!!!!

    ResponElimina
  38. Ets un mestre! Ara passes de revelació a consagració! Segueix així!

    ResponElimina
  39. AITOR: Moltes gràcies nano! Als propers premis c@ats t'hi vull veure a tu!

    ResponElimina