Barret de copa negre, d'aquells de porc tibat,
coll de camisa blanc i planxat a tot vapor,
corbatí ben aferrat de negra lluïssor,
i al morret "holmesiana" pipa curulla de bon tabac.
Tal dia com avui, el porquet de Sant Antoni ha decidit treure les seves millors gales per a celebrar la seva posada de llarg. I és que des del blog de La Cullerada, un dels blogaires que més segueixo des de fa temps (malgrat sóc un nounat a la blocosfera, almenys en la seva vessant d'autor), i que respon al nom de Puji, ha decidit dedicar el seu post d'avui a presentar aquest maldestre porquet en societat.
Gràcies Puji per posar cullerada a la cort del porquet de Sant Antoni!
S'acomiada doncs, aquest porquet ben engalanat... ah! i tot ell ben regat amb unes ràfegues fugisseres d'Eau d'Issey.... pour porc, òbviament.
Un plaer. Salut i ànims!
ResponEliminaEt mereixies una bona rebuda a la blogosfera i el post del Puji era la manera perfecta de fer-ho!
ResponEliminaanirem veient doncs...
ResponElimina