dissabte, 10 de setembre del 2011

Estripo la L!

Si la programació de posts del blogger funciona, aquest post s'hauria de publicar el 10 de setembre de bon matí... ja veurem si és així!

No he tornat pas, eh?. Continuo perdut per la Mediterrània més oriental, entre platges, illes, bones menges, bons beures i paisatges de les civilitzacions més clàssiques.

Avui però, vigília de la Diada Nacional de Catalunya, fa tot just un any que aquest blog, aquest racó de les meves dèries, passions i contradiccions, va començar a voltar per la blogosfera. El primer aniversari del porquet de Sant Antoni!

Així que avui toca estripar defintivament la L que m'identificava com a blogaire novell!

Raaaaassssss!!!!

Encara me'n faig creus que hagi pogut arribar fins aquí. En alguns blogs, al llarg d'aquest any, ja he anat comentant la meva intermitència i inconstància en projectes que exigeixen cert esforç de regularitat. Però és clar que aquí tots vosaltres, amb els vostres comentaris i els vostres propis blogs hi heu jugat un factor essencial. Sens dubte!

Anys enrere ja vaig fer dos intents fracassats d'engegar un blog, però a la tercera ha anat la vençuda!

Així que només donar-vos les gràcies per la gran acollida que m'heu dispensat. Jo desconeixia que hi havia aquesta mena de "món paral·lel" al físic quan em vaig endinsar aquí. I el millor, desconeixia les persones, les vides i els sentiments que hi han darrera de cada un dels blogs... l'autèntica descoberta sou vosaltres!

D'aquell primer post en que hom, un perfecte beneit desconegut, s'autoenganyava fent-se el famós perquè sortia per la televisió (la contundència dels 0 comentaris és la clatellada que em va fer caure dels núvols...) he passat, en aquest any, a tastar la vertadera emoció de pertànyer a una xarxa de relacions molt millor que la fama, i que no és altra que la catosfera, i que no sou d'altres que tots vosaltres. 

Per la meva part, prometo una altra temporada de voltar i voltar (ja ho té això el ser el porquet de Sant Antoni...) i, si us sembla bé i com que em sento tan ben cuidat aquí, us ho aniré desgranant mica en mica en aquest petit espai meu, en aquest gran espai vostre.

Moltes gràcies, de tot cor, a tots!

Un potxó!

Ah, i que demà tingueu una molt bona Diada Nacional (no dubteu que faré onejar l'estelada, allà on sigui, i m'enfundaré la samarra catalana!). Ens veiem ben aviat!

42 comentaris:

  1. Moltes felicitats!

    La veritat és que has tingut un any molt productiu, segueix així que ens agrades a molts.

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats pel primer blogversari!!!
    ... i fins la tornada.

    ResponElimina
  3. Moltes felicitats per aquest primer anyet i que allà on campes t'ho estès passant d'allò més bé. I que tingues bona diada, of course. Per molts anys.

    ResponElimina
  4. O sigui que ell Porquet TAMBÉ fa anys el 10.9?? Doncs per molts anys, companyer de coses blocàires! :)

    ResponElimina
  5. Ai lo nostre siqueeeeet que fa un anyeeeeet, vine que la padrina t'etimarà i et darà una pesseta :)

    Per molt any! i que t'ho estiguis passat la mar de bé, fes-ho també per nosaltres, de passada. Ah! i aprofita per reclamar els ducats d'Atenes i Neopàtria! :)

    ResponElimina
  6. I nosaltres que volem continuar poquejant amb tu, que ho fas molt bé. Pssa-ho bé.....i no facis gaire bondad que es molt avorrit.....:-)
    Felicitats!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  7. felicitats per l'any de blog i per aquest escrit tan especial!

    ResponElimina
  8. Mira amunt per sobre del meu comentari, i veuràs unes bèsties pardes que et feliciten, pesos pesats de la catos. Alguna cosa tindrà aquest blog que fa que els tinguis per aquí, no? Potser tu i la teva manera d'explicar les coses? doncs aquí seguirem, a veure quines voltes dónes. Felicitats per l'anyet, i a complir-ne molts més.

    ResponElimina
  9. Perquè ets un porquet especial,
    perquè ets el viatger ideal,
    perquè el teu bloc és fenomenaaaaallll...
    moltes felicitats!

    Abraçada i aplaudiments, i salves des d'un balcó!

    ResponElimina
  10. Moltes felicitats, porquet!!! L'avantatge d'agafar les vacances tard és que ara tu vas voltant per l'orient, mentre la resta ja ens hem hagut d'"occidentalitzar" del tot... Que seguisques gaudint molt d'aquelles terres, esperem --en candeleta--que ens ho contes!

    ResponElimina
  11. Moltes felicitats porquet! T'he de repetir (que ja t'ho vaig dir un dia) que quan portaves quatre dies per aquí, ja t'hi desenvolupaves com si ho haguessis fet sempre. M'alegro molt que t'hagis sentit ben acollit, perquè nosaltres ens hem sentit també ben rebuts i ben cuidats per tu.

    Espero que voltis més i més i que ens en vagis tenint al corrent.

    Fes onejar la bandera ben alt i t'esperem aquí a la tornada.

    Moltes felicitats, maco i ...

    una moixona per a tu...

    ResponElimina
  12. Encara que fa poc que he conegut aquest espai, de seguida m'he fet seguidora perquè m'agrada la teva manera de fer tan plena de sensibilitat i sempre amb aquest toc de bon rotllo!!
    Felicitats!!....I segueix gaudint de les teves vacances!!... Segur que vindràs carregat de bones experiències que m'agradarà llegir!!
    Una abraçada.

    ResponElimina
  13. Moltes felicitats pel teu primer aniversari!!!
    Salut i fins aviat!!

    ResponElimina
  14. Com va poder ser que vas fracassar en els dos primers blocs??? Sigui com sigui, veig que has estat tenaç.

    ResponElimina
  15. Neeeen ha funcionat! moltes felicitats pel blocprimeraniversariii!

    ResponElimina
  16. A la tercera l'has encertat de ple!
    Ja veus quina requesta que te el teu blog, Porquet. Felicitats.
    I LLARGA VIDA AL BLOG I AL BLOGAIRE!!!

    ResponElimina
  17. Moltes felicitats, porquet, un any és una gran fita en la vida d'un cadell humà i en la d'un porquet blogaire també!

    ResponElimina
  18. Moltíssimes felicitats de la teva porquerola...;)
    Au...deixa la ela, disfruta del que et queda del viatge i passa una bona diada en terres mediterrànies!
    Aquí estarem per venir, ben gustosament a rebre't, quan arribis!
    Un petó!

    ResponElimina
  19. moltes felicitats per aquest primer aniversari!!!! i que en siguin molts més, explicant-nos les teves travesies, les teves emocions i sentiments, la teva manera de viure...

    un petó!

    ResponElimina
  20. Per molts anys! Jo, acabat d'arribar al món dels blogs, espero poder celebrar el meu primer aniversari amb tanta salut com fas tu ara!

    ResponElimina
  21. Felicitats, Porquet!!! Ara ja pots agafar els 120! jeje
    Jo no t'ho he dit mai, però et confesso que això que diu la Carme jo també ho he pensat. I a més, la teva manera de fer és molt pròxima i això arriba a la gent, almenys a mi m'ha arribat (confesso que em tens al sac!) ;)
    Felicitats per aquest anyet i ànims perquè en siguin molts més (que si no ja ho saps... botifarres!!!)

    Que tinguis molt bona diada!
    Una abraçada!

    ResponElimina
  22. Moltes felicitats, PORQUET!! Un anyet ja, què bonic!! :-))

    Gaudeix de les vacances i pensa que aquí t'estem esperant! ;-))

    ResponElimina
  23. Feliç anyet Porquet!!! Felicitats per aquest blog tan maco que tens i per compartir totes les voltes que fas, però tal i com ja han dit el que enganxa és la persona que hi ha al darrera del blog!!

    Així que desitjo que voltis molt i ho segueixis compartint amb tots nosaltres! Moltes gràcies per tot el que escrius i per ser com ets!

    Bona Diada!! T'esperem amb els braços ben oberts!

    ResponElimina
  24. felicitats! i que segueixis esclant moltes muntanyes, porquet!

    ResponElimina
  25. felicitats per la veterania!!!

    ResponElimina
  26. Super-mega-felicitats!!Has complit un any, i amb nota! No faces com jo i no ens deixes de costat!

    un beset!!

    ResponElimina
  27. Per molts anys, Porquet. Això: som uns veterans.

    ResponElimina
  28. Muack, muack i remuack. I ja seria hora de tornar, no trobes?

    ResponElimina
  29. ostressssssss, se m'havia passat felicitar-te! una abraçada d'una veterana blogaire (veterana de blog i veterana de... tot! ÔÔ)

    ResponElimina
  30. per molts anys...jo es que vaig una mica endarrerida últimament. però m'ha fet molta il·lusió llegit aquest post teu :-)

    ResponElimina
  31. per molts anys, porquet, encara que amb una mica de retard. quin post més xulo!

    ResponElimina
  32. Moltes gràcies a tots (un munt) els que heu passat per ca meva per a deixar-me la vostra felicitació. Un any no és poca cosa! Clar que si ho comparo amb aquests que dueu quatre i cinc anys... em sento un marrec! Només espero seguir gaudint de l'escriptura i de compartir històries i vivències amb tots vosaltres per a seguir mantenint viva la flama del porquet! Gràcies a tots! .

    JPMERCH: Moltíssimes gràcies. Com tu dius ha estat un any força productiu... ja veurem si en aquest segon la collita és igual de bona! A mi també m'agrada molt passar per casa teva... el teu humor fi és una alenada d'aire fresc en aquest món blogaire!

    MCABEU: Moltes gràcies Mac! Encara que al teu costat sóc un jovincell!

    VICICLE: Gràcies de veritat! He campat molt i m'ho passat rebé!

    FERRAN: Ai Ferran, ara no et segueixo (és que el meu cap encara no ha tornat de les vacances)... que potser fas anys blogaires el mateix dia? Gràcies!

    CLIDICE: Padrinaaaa no me podríeu dar pas una altra pessetona? ;p Gràcies xiqueta! M'has fet riure!

    GARBI: Gràcies!!! M'encanten les teves paraules i més venint d'un crack de la catosfera com tu.

    LOLITA LAGARTO: Gràcies. Encara que els especials sou vosaltres amb els vostres comentaris, si no, aquest blog, no seria més que un racó perdut de la blogosfera.

    XEXU: Ai XeXu, m'has emocionat i tot... de veritat. Tots els que acostumeu a passar per aquí (tu inclòs) us considero uns mestres de la catosfera. Així que les teves paraules m'han encantat. A vegades es bo que algú et foti un copet a l'espatlla i et digui coses com aquestes, que fan pujar l'ànim i l'autoestima. Gràcies mestre!

    ResponElimina
  33. CANTIRETA: No puc parar d'aplaudir amb els meus peuets de ministres. I quina cançó tan bonica! I vinga, més salves! Que m'agrada aquest xivarri! Gràcies bonica!

    ALFREDRUSSEL: Moltíssimes gràcies per les teves paraules! És un plaer fer vacances en aquesta època... diría que he passat dues setmanes al paradís gairebé... ara, la tornada és igual o pitjor, ja t'ho asseguro!

    CARME: Carme, recullo la teva moixona contentíssim. Quines paraules tan boniques que m'has dedicat... m'esteu emocionant entre tots. De veritat que és una sort haver anat a parar aquí sense ser-ne massa conscient al principi. Ets una crack, una joia, un tresor! Una abraçada de les de veritat.

    MONTSE: Gràcies Montse! Fa poquet que ens coneixem, és veritat, però no sé perquè et considero ja una de les clàssiques i habituals. I, a més, ja saps que passar a veure les teves fotografies sempre és un plaer per a mi.

    ALBA: Moltes gràcies Alba! Companya de muntanyes!

    HELENA BONALS: Ui, ja he dit en el post que aquestes coses que requereixen certa constància... doncs bé, tinc certa experiència en deixar-les córrer... t'ho ben asseguro. Però suposo que el cuquet lletraferit sempre va rosegant per dins i, mira, encara no sé ben bé el motiu, però aquesta vegada aquest blog ha anat endavant (amb la vostra definitiva col·laboració, sens dubte!).

    ELFREELANG: Hehe, no les tenia past totes no... però sí, ha funcionat! Gràcies per passar per aquí... que tu ets de les primeres que vaig conèixer (encara tinc el teu poema penjat a la nevera!).

    GLOBOS.BLOG: Moltíssimes gràcies! Suposo que dels errors s'aprèn (i de la meva tossuderia a no tornar a caure en la desídia blogaire... gairebé com un repte personal era!). Mentre siguem aquests per aquí, aquest món blogaire té un bon futur!

    GEMMA SARA: Moltes gràcies Gemma! Tot i que aquí hi ha gent que té molts més anys blogaires, personalment, per a mi, fer un any és tota una fita! No m'ho pensava pas arribar, ho confesso. Ara a veure si aconseguim arribar al segon aniversari, que per variar tampoc ho tinc del tot clar!

    FANAL BLAU: I quina rebuda que m'he trobat! Si és que sou la bomba! Moltes gràcies Fanalet... no cal que et digui que, essent una de les meves porqueroles, et reservo un racó especial del meu cor blogaire!

    ResponElimina
  34. RITS: Doncs et diré dues coses. La primera que moltíssimes gràcies! I la segona que tots els bons desitjos que em dediques espero poder-los acomplir a la blogosfera amb tu! M'encanta el teu blog i la teva manera d'explicar les coses amb la teva sensibilitat tan personal... així que jo seguiré voltant, però tu tampoc has de parar!

    AITOR: Benvingut crack! Em va sorprendre un munt quan vas obrir el blog però m'encanta! Estic segur que ens depararàs uns posts fantàstics... que et conec i sé del que ets capaç, fiera! Mira, ja he apagat l'espelma amb l'1 per a conservar-la i tornar-la a encendre pel teu aniversari blogaire!

    GUSPIRA: Hehe, aparta't que accelero!!! Noia, ara m'has deixat ben sorprès i avergonyit... que bonic tot això que em dius... i t'ho tenies força callat eh?. De veritat que penseu això? No sé si em mereixo tants reconeixements! Així que et tinc al sac eh?... no voldrà dir que sóc l'home del sac??? Moltíssimes, moltíssimes gràcies Guspira. Un potxó ben gros!

    ASSUMPTA: Moltes gràcies... suposo que no cal que et digui que la teva felicitació és de les que té un valor afegit (no afegiré res més, valgui la redundància, però ja saps que et toca un dels trossos més grossos del pastís). Una abraçada, un potxó i espero poder seguir gaudint dels teus comentaris i dels teus blogs! Gràcies Assumpta!

    BARCELONA M'ENAMORA: Tú també deus estar a prop del teu primer aniversari oi? Som dels més joves que correm per aquí, i en canvi et sento com una de les més properes. A més, formes part d'aquest grup de blogs escollits (i en menys d'un any!) que m'encanta visitar ràpidament quan el Reader m'avisa de l'actualització (sempre que tingui temps... que sé que encara tinc algun post teu pendent des que he tornat!). Moltíssimes gràcies BCN, ara ja espero que estiguis preparant la teva festa d'aniversari!

    COLOR CAMALEÓ: Moltes gràcies! A veure si en podem aconseguir alguns més!

    ARIS: Moltes gràcies crack! I que tu ho puguis seguir llegint, cosa que voldrà dir que el teu blog és ben viu!

    ALYEBARD: Moltes gracies Alyebard! Tu també formes part d'aquell primer grup de blogs que vaig descobrir i que m'ha estat impossible abandonar!

    TIRANTLOBLOC: Moltes gràcies mestre! Els teus microrrelats ja són una referència dins el meu món blogaire!

    MARIA: I que bé que senta que et felicitin des del País Valencià! He passat amb nota? Uaaauuu! Dona, de banda no ens has deixat, que ara hi has tornat! Vés actualitzant cada quan puguis o vulguis, però fes-ho de tant en tant. M'encanta llegir coses amb la visió del sud d'aquests països nostres!

    ResponElimina
  35. JORDI DORCA: Tu creus que ens deixarn fer el primer glop de cervesa ja?. Gràcies MESTRE (i les majúscules, ja ho saps, no són gratuïtes). Un plaer tenir-te per aquí i més plaer entrar al teu blog. És una pou sense fons de coneixements i, com ja t'he dit moltes vegades, hi aprenc... i això no passa a tot arreu (per no dir que en molts pocs llocs!).

    JORDICINE: Ja he tornat, ja he tornat! I delerós de llegir (ara potser poso la pota i ha ho has fet) la teva crítica de "El árbol de la vida". Segons el que n'acabis dient em decidiré o no! Gràcies Jordi!

    ZEL: Ui, per favor, quants petons, i que bé que m'amanyaguis d'aquesta manera!. És que, Zel, jo no volia tornar... s'hi estava tan bé allà, i tornar per a veure segons quines cares... no pas les vostres que m'encanten! (les vostres cares i/o blogs!).

    MONTSE: Montseeee que no fas pas tard! Guaita que ara estic responent jo els vostres comentaris! Gràcies per passar! Ets veterana? vaaaa, no m'ho crec... aquí darrera s'intueix un esperit ben enèrgic... i això té més valor que la joventut (que n'hi ha que estan ben amargats!).

    ULLSVERDS: Moltíssimes gràcies i benvinguda a aquest racó de la blogosfera! Crec que tu ets ben recent nascuda oi? Aquí sempre trobaràs les portes obertes!

    KIKA: Moltes gràcies! Per tu no és pas massa tard... amb aquell regal que em vas fer ja et dic jo que em vas ben guanyar! Moltes gràcies bonica!

    ResponElimina
  36. Redéu! Ja?

    I ves que la catosfera també ens va fer retrobar-nos!

    Per molts anys més, Porquet!

    ResponElimina
  37. PUJI: Moltíssimes gràcies Puji! Saps, i no descobreixo res, que ets el principal motiu que finalment em decidís a obrir un blog. T'anava llegint i llegint i al final m'hi vas fer enganxar! Així que, amb tots els honors, gràcies mestre!

    I crec que hauríem de pensar en desvirtualitzar (de nou) aquest retrobament!

    ResponElimina
  38. Clar que penso això! I no, no vull dir que siguis l'home del sac... jaja (m'has fet riure!)

    ResponElimina
  39. GUSPIRA: Doncs satisfet d'haver-te fet riure! :D

    ResponElimina